fredag 27. juli 2007

380 mil og like blid...

Så var ferien plutselig over.

Vi har kjørt 380 mil i saaben - Sør-Sverige, Danmark, Kragerø, Telemark, Sunnmøre og Romsdalen. Har besøkt et stort antall slektninger, fått gått litt i fjellet, kjøpt lysekrone til stua, og vært på dagstur til Bjørnsund. På de 3 ukene vi var på tur hadde vi bare 3 dager med sol. Når vi kom hjem lå sommerkjoler og bikini ubrukte i kofferten. Men vi har uansett hatt et kjærkomment avbrekk fra hverdag og jobb, og er godt fornøyde med ferien!

Vel hjemme har vi starta prosjektet med å ferdigstille innflytting og innredning av leiligheta. En heftig tur på IKEA har resultert i hyller til badet, gardiner og gardinoppheng, tepper og diverse annet. Nå blir det også skohyller - noe som er veeeldig etterlengtet!

Jeg har tatt grep om tilværelsen etter ferien - og tatt tak i en del gamle planer. Nå skal øynene laseropereres, jeg skal komme i gang med masterstudiet, jeg skal begynne å trene og jeg skal jobbe mindre. Noen har kanskje hørt regla før - men det hører med til oppstarten av et nytt semester å ha en del gode intensjoner. Så får vi se hvordan det går...

Stor klem til alle vi fikk møtt - og alle vi ikke fikk møtt i ferien!

Ingen kommentarer: