torsdag 13. august 2009

11 uker og like blid

I dag er Ylva 11 uker. Ufatterlig hvor fort tida går, og hvor fort de små utvikler seg! Hun blir våknere og mere "med" for hver dag som går, og vokser som få. I går var vi på helsestasjonen og fikk tatt en offisiell måling:

Vitale mål, Ylva 11 uker:
Vekt: 7090 gram (mer enn dobling av fødselsvekta!)
Lengde: 65 cm

Det er helt utrolig at det går an å vokse så fort, da er det vel ikke så rart at man sover mye...

I går kveld flytta vi opp i hagen, og skal nå nyte de siste sommerdaene her. Satser på en god og varm august. Mor og barn skal da utforske marka og de egnede veier å trille der oppe. Her skal det trimmes! Satser på å få med en gjeng på fast trilledag... Må nok gjøre et forsøk på å få til en egen barselgruppe, for det blir nok ikke noe særlig ut av den jeg ble tildelt.

Ellers er vi nå litt tilbake i hverdagen. Siste pulje med besteforeldrebesøk har reist, og vi må begynne å finne litt struktur og rytme på ting. Mor skal jo begynne å jobbe så smått fra 1. september, så da hadde det vært fint å ha et litt fast sovemønster... man kan jo håpe?

Håper dere har hatt en fin sommer alle sammen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

sommeren har vært knall, men nå savner jeg update på nurket og Anemor:)

Aasen-Svensrud sa...

Måtte inn og smugtitte på det lille vidundret deres :-) Gratulerer forresten!! Hvis du er ute etter noen å gå tur med med annbefaler jeg Turistforeningens trillegrupper, vi trillet mye med de og oppdaget nye fine steder det går ann og ha med vogn i naturen. Nå bor vi jo i skauen så behovet er litt borte ;-)

Maria