mandag 15. juni 2009

Godt i gang!



Så er vi godt i gang med det nye livet. De 14 dagene Rasmus hadde hjemme raste avgårde, og nå sitter jeg her som hjemmeværende husmor. Å påstå at vi har kommet inn i rutiner vil være å overdrive, men vi stresser heller ikke så veldig med det... Vi nyter dagene, og tar ting som de kommer. Rasmus skifter bleie før han går på jobb, og da kan mor og datter nyte noen timer til i senga. Det er derfor sjelden det skjer så mye her før en gang mellom 9 og 11... Vi bor fortsatt i hytta, og her vil vi nok bli stort sett frem mot ferien. Slik kan vi fylle leiligheten med alt av besøk, som da må ordne seg stort sett selv. Lett for dem, og lett for oss...

Vi har hatt mye godt besøk så langt. Tanter, onkel og besteforeldre fra Kragerø kom allerede første dagen på sykehuset. Der dukket også et par grandtanter, og noen filletanter opp. Tante Silje var jo som tidligere nevnt med på de første timene av veene, og fikk også tatt sin lille niese i øyesyn på deres begges bursdag. Forrige helg kom Besta og Besten fra Devoll og Bestemor i Trondheim på besøk. Det var stas for alle - og spesiellt for dem... Nå venter vi bare på Oldefar, som vi håper kommer på Oslotur snart.


Mor driver sitt eget lille meieri, og produksjonen er god. Den lille prinsessen spiser godt, og har lagt på seg 5oo gram på bare 12 dager! Hun skal i følge helsesøster vokse 1 cm i uka - så mor begynner allerede å bli redd for å glemme hvor liten og nett vidunderet var da det kom.

Ellers har vi ikke så mye å melde. Vi sliter litt med luft og mageknip, men håper at fennikel-te skal gjøre underverker. Det er nemlig en liten jente med en stor apetitt - hun er glupsk og sluker maten, og luften... Dagene går stort sett til soving, spising og bæsjing. Mor skjønner ikke helt hvordan det går an at dagene bare blir borte - uten at det skjer noe særlig mer enn det. Det er utrolig hvor altoppslukende det er å bli mamma. Men det anbefales!
Nybada babyer er forresten kjempedeilige...



Takker for alle hyggelige hilsener og gaver. Kjempehyggelig!!
mange store klemmer til alle!

2 kommentarer:

Evy sa...

Masse navneforslag i eposten! Lillevennentilmammansin kan få et liiite navn som er bare sitt, vel? Klem,

Hjerte sa...

Kjempebra med bloginnlegg for oss som er uheldige å ikke bo i Oslo! Så nydelig hun er!!!! Tror du kommer til å bli verdens beste mamma!!