lørdag 20. juni 2009

Prinsessa har fått navn...


Det er mange som har lurt og spurt veldig om hva det lille vidunderet vårt skal hete. Dette var jo noe vi ikke rakk å ta stilling til før hun kom, siden hun plutselig dukka opp tidlig og uventa. Nå har vi hatt gjennomgang av den store navneboka, vi har fått inn flere eksterne forslag, og vi har jobbet oss gjennom lister med eliminasjonsmetoden. Det er litt skummelt å skulle bestemme hva et annet menneske skal hete, navnet skal jo bæres gjennom et langt liv og er en viktig del av identiteten. Vi tror allikevel at vi nå har kommet frem til et godt navn. Vi synes det er staut, men samtidig et lett og godt navn å si og å rope. Derfor, om vi ikke plutselig skulle finne noe annet, skal vår lille prisnesse bære navnet Ylva Anesdotter Baldersheim.

Hun har selv ikke så mye å si til det forslaget, foreldrene satser derfor på at den som tier samtykker...

Ellers går livet godt her oppe i hytta. Rasmus jobber og sliter, mens vi sitter hjemme og ammer og skifter bleier. Og så har vi mye besøk. I dag var vi på bytur, og i morra skal vi beise terrassen og gå på galleri Ellinor og se Alf Toftners utstilling.

Håper alle har en god helg!!

1 kommentar:

Lene sa...

Så spennende å bli kjent med en som heter Ylva!

Ferien kom litt for fort i år så vi har ikke rukket å komme og hilse på deg enda. Håper du ikke blir veldig lei deg, vi lover nemlig å ta det igjen når vi er tilbake fra Frøya og da kan vi fortelle deg masse om fisking og sånn.

klem fra Lene og Johan.