mandag 24. desember 2007

GOOOD JUL!

Hei alle sammen!
Naa er det julaften, kl er halv 7, og vi har tilbragt store deler av dagen paa stranda. Her er det 28 grader i vannet. 35 i lufta, og livet er rett og slett ganske greit!

Vi ankom som kjent Kuala Lumpur den 21. - uten aa ha noen planer for hvor ferden skulle gaa videre. Bagasjen vaar kom imidlertid ikke til Kuala Lumpur, den ble igjen i USA. Saa, uten bagasje, men med fattet mot kastet vi oss paa et fly til Langkawi. Det viste seg imidlertid aa bli vanskelig aa finne hotellrom. Etter en natt paa et slitent og ganske guffent hotell slo vi derfor paa stortromma og la oss inn paa en luksus-resort! Naa bor vi paa et hotell med egen strand, all inklusive; som innbefatter ALL mat, 24 timer i doegner, og all alkoholfri drikke vi klarer aa tylle i oss. Bra vi ikek skal vaere her i mer enn 4 dager! Men vi nyter altsaa rolige dager, noe som foeles alldeles vidunderlg, og godt fortjent. Eneste problemet er at vi altsaa fortsatt ikke har faatt bagasjen vaar. Det er julaftenmiddag om 1.5 timer, og vi har ikke kjole eller skjorte, ikke finsko, ikke julegaver, ikke rettetang og ikke haarspray. Men bortsett fra dette har vi kommet til et lite paradis! Rommet er paa over 50 kvm, med alt tenkelig utstyr og fornoeyelser!

I gaar hadde Rassmussen bursdag. Vi feiret med frokost og kake paa senga, en rolig dag paa stranda, og middag med kake og sang fra personalet paa kvelden. Han er naa enda et hakk naermere 40, men fortsatt sprek som en okse ! :-)

Saa naa er det bare aa gaa i dusjen og saa er det festmiddag paa stranda. Huff og huff.... :-)

Dere faar kose dere med ribbe og pinnekjoett folkens!

Stor, VARM juleklem fra AM og Rasmus

1 kommentar:

Anonym sa...

En riktig god jul til dere to som feirer på varmere breddegrader!

Jeg feirer på Bøler sammen med familien Glum. Ikke i form, har nok fått i meg noen basselusker. Nå står de andre på farten ut for å gå av noen av julematen, mens jeg ligger rett ut på sofaen.

Nyt dagene og hverandre. Håper dere får baggasjen deres snart. Klem te dokk begge fra tante Ki