søndag 30. desember 2007

We survived another jungle!

After 2 nights in the Malaysian jungle we are now in the big city. Arrived this afternoon, and have already been offered Rolex watches for 4 euro... We live in Chinatown in Kuala Lumpur, and it seems quite exiting. We will stay here 3 nights, and then we fly to Cambodia.

The jungle we went to see was a national park called Tioman Negara. We lived in a cabin inside the jungle, and it was nice! Have never heard som many sounds from a forest, in the nights it was like a concert! Did not see so many animals, because all the tourists scare them away. But we got to see some big insects, a deer, an oter, and some birds. And we got to swim in a river, wich was wery nice, considering the humidity (95%!!!) and the heat (34 degrees!!).

So now we will enjoy the city for a couple of days, and try not to shop. Our bags are already to heavy...

Hope you are all doing well, and that you had a nice holliday. Take care, and have a jolly good party tomorrow!

HAPPY NEW YEAR!!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen!
Må si jeg kan godt like at dere er i siviliserte omgivelser.

Ja, nå er begge jentene mine på farten, Silje kom med fly til Costa Rica i ettermiddag, og drar vuidere med buss til Nicaragua.

Vi hadde selskap i går så resten av ferien blir rolig. Ketil skal jobbe nyttårshelga, og jeg skal bare slappe av og kose meg med håndarbeidetmitt.

Lua er ferdig Rasmus - så nå prøver jeg meg på å strikke mønstrede votter.Kanskje kan det komme godt med når dere kommer hjem til kulden igjen!

God tur videre . GODT NYTT ÅR og gode klemmer fra mamma.

Anonym sa...

Hallo og goddag !

Her kjem ho som skulle skrive kommentarar når ho fekk ferie, men den gong ei.
Me har hatt sjukdom i huset, må vita.
Ask og eg har hatt oppkastsjuke, og Henning har hatt influensa/vore sterkt forkjøla med mykje hoste.

Elles har me hatt det triveleg med besøk frå Trondheim, og ein liten kar som veit korleis han skal snu dei vaksne rundt peikefingeren og få det nett som han vil.

Far/mor i huset har halde seg heime og sett etter minsten. I går kveld var Henning, Hui og Ask nede hjå Åge og Stina. I dag reiste dei i halv elleve tida tilbake til Brundalen.

Gunvor og Dale var og i Buenos Aires i månadsskiftet november/desember -07.
Dei vil gjerne fylgje med på turen/bloggen dykkar, så me sender blogg adr. til dei.
Sigrid vil og gjerne ha adressa, så eg håpar det er i orden.

Er jamen enig med Torill i at det er veldig greitt når de er tilbake i by/bygd samanlikna med når de er ute i ørken/jungel. Men veldig bra at ein kan fylgje så godt med på turen dykkar.

I kveld, nyttårseftaen, skal me ha det roleg og fredeleg, sjå på fjernsyn, bla i ulike kanalar, uffe oss over underhaldningsprogramma nå til dags og kose oss.

Då må de ha takk for det gamle året, og ha eit rektig godt nytt år.
Nyårshelsingar frå pappa og mamma på Devoll.

Anonym sa...

Hei på dere.
Nå er det vel allerede 2008 hos dere, så Salutt!! og godt nytt år!

Her har vi akkurat gått den tradisjonelle fakkelmasjen fra kirka til Darefjell, øyas høyeste punkt på 48 moh. Store og små, 50 - 60 i tallet, ( av totalt 300) bra det. Gløgg, boller og tyvstart på rakettoppskyting.
Etterpå var det innom Ninas bål med pølsegrilling og allsang.

Nå er det venne- og familiemiddag på Ellingvågs tradisjonelle vis og så går det slag i slag.

Oversender nyttårsklemmer og bare gode ønsker fra oss alle på Skåtøy.

Og husk å "kula`n" i Lumpur.
Klem fra pappa.

marth-o sa...

Hei på dere! Nå kommer det endelig et livstegn fra en "gammel" tante. Først: GODT NYTTÅR!!! Det er så spennende å lese om alt dere opplever. Min lille ukestur til Fuerteventura i nov. kommer faktisk helt i skyggen, ha-ha! Dere må passe godt på hverandre, for jeg er ikke så enig med de som mener at det er tryggere i storbyen enn i jungelen! Følger spent med videre på ferden og ønsker dere fortsatt god tur.
PS! Fam. Ottesen har kommet seg helskinnet gjennom jul- og nyttårsfeiring og alle hilser!DS
Stor klem fra tante Martha!

Anonym sa...

Godt Nytt År!
(bedre sent enn aldri)

Her i Trondheim er det tilbake til hverdagen, etter mye fri og ferie i Desember. Jeg og Tove var en svipptur til Tenerife før jul, som var et fint avbrekk og litt "enklere" ferie enn det dere driver med.

God tur videre, vi gleder oss til å se litt mer billedmateriale fra turen.

Nyttårsklem fra
Øyvind og Tove

Anonym sa...

Har gjort om skosparebøssa t tursparebøsse. Neste jul vil æ å på tur. Makan til stussli d e m jul i Norge når d plaskregne, heile landet har omgangssjuke å mamma la ne prinsippiell veto mot potetbaill førstda'n. Godt nytt år, måtte det bli eit år uten regn, råtten jordbær og klægg.

AneM sa...

Jeg vil og ha potetball...

Naa er det riktignok utrolig mye deilig mat her i Asia, men potetball er jo alltid favoritten! Oensker meg det i mars - utrordrer herved... ALLE!

Koselig at dere skriver folkens - er ikke saa lett aa vite hvem man skriver for uten det!

STOR KLEM til alle!

Unknown sa...

Hei hei,

Happy 2008!!!!!!

Take good care out there.

Lots of love from Barcelona,
Matilde