torsdag 27. desember 2007

Happy new year!

Livet i luksus er over, og vi er tilbake i reisemodus.
Fikk bagasjen vaar kvelden foer vi skulle reise fra hotellet, etterlengtet!

Tok buss i gaar morres, og er naa i Cameron Highlands. Har vaert paa en tur i dag der vi saa teplantasje, tefabrikk, jordbaer-plantasje og sommerfuggelplantasje. De gjoer store attraksjoner av alle produksjonsenheter rundt her, saa det finnes 20 jordbaerplantasjer man kan besoeke. Noe aa laere av der hjemme, potetplantasjer med proevesmaking for turister? Kanskje det er veien aa gaa paa Devoll? Vise frem aakrene og by paa hjemmebrygget oel??

i morra reiser vi inn i jungelen, og blir der til den 31. - saa skal vi feire nyttaar i Kuala Lumpur. Har snakket om den byen i mange aar - den har verdens kuleste navn! Blir artig aa se Twin towers og andre stoore bygninger.

Om vi ikke skulle rekke aa komme oss paa nett foer nyttaar vil vi oenske dere alle et KNASENDE GODT NYTT AAR!!

Mange klemmer fra oss!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei AM og R!
VI feirer jul i Oslo/Bærum for andre gang. Livet er barn, barn og atter barn, så å lese bloggen som dere skriver er godt. Nyt drømmereisen på godt og vondt. Jeg har en oppfatning av at det mest er vidunderlig og givende.
Hans Petter og jeg har gått på ski en dag og ellers vært mye på tur til no i jula.
Det er fint å følge med bloggen i ny og ne, tidspresset er nå litt for stort, så jeg må lese i rykk og napp. Det er da særs spenende å se at dere flyr fra land til land og fra kontinent til kontinent.

FRA KARI, VILDE, HANS PETTER og HANS ERIK

GOD JUL og GODT NYTT ÅR!!!!!

Anonym sa...

Hei igjen!
Barn er godt altså. Bare så langt fra det dere opplever på drømmeturen.
GRATULERE MED dagen Rasmus som jeg ser har vært! JEg tror vi (Martina, Torstein og jeg) feiret dagen din i Tr.heimsv. med kake og kaffe på senga. Livet blir mye slik vi gjør det til. Dere har tatt tak i muligheten gratulere. Ser fram til ny e fortellinger og skildringer!
mvh
Hans Erik og Hans Petter som sitter å tegner på golve:)