søndag 3. februar 2008

I morra drar vi til Kina!

Da er vi paa vei til siste destinasjonsland. For Ane Marte i alle fall. Det er jo fortsatt uvisst om unge herr Rasmus blir med hjem, han som sa opp jobben foer han dro vil nyte friheten i det lengste. Han vet det nok ikke selv heller foer vi staar paa flyplassen. Men han mener at han uansett vil hjem til Devoll i paaska, saa da kommer han ikke saa lenge etter.

Siden sist har vi nytt livet i Laos. Hadde noen rolige og deilige dager i Luang Prabang, saa tok vi bussen til Vang Vieng. Dette var en absurd by! Her dreier ALT seg om Backpackere. Saa her er det aktiviteter og uteliv laget for unge, hippe loffere. Hva med aa nyte litt hasj liggende paa en sofa mens du ser en uendelig rekke med episoder av "Friends"? Ikke noe for oss.... Men naturen rundt byen var fantastisk! Vi leide sykler en dag og dro paa utflukt til en av de mange hulene i omraadet. De har samme fjellformasjoner som i Halong Bay, bare at disse staar paa land. Bare synd vi var uheldige med vaeret, ellers ville det nok blit vannaktiviteter i elva og.

Men i morra reiser vi altsaa til Kina. Dere har sikkert sett paa nyhetene at det er litt troebbel med vaer og trafikk der naa. Vi er litt spente, men etter hva vi kan se gjelder ikke dette for det omraadet vi skal inn i foerst. Vi flyr til Kunming i morra ettermiddag, skifter fly der og drar videre til Nanning, og kommer dit sent paa kvelden. Der skal vi overnatte paa hotell en natt, det skal ogsaa Henning, Hui og Ask. Saa det blir et gledelig gjennsyn med kjente fjes i morra kveld. Kan nok hende at det blir innkjoep av litt vinterklaer, det er vinter i Kina, og vi er IKKE vant til minusgrader....

Er litt spente paa om vi faar blogget fra Kina. Om det blir stille en stund fremmover vet dere hvorfor, da er det sensuren om har skylda. Uansett er det bare litt over 3 uker til AM kommer hjem, saa da kan det oppdateres paa ordentlig over telefon!

Stor klem fra Rasmus og Ane Marte

Ingen kommentarer: