lørdag 3. november 2007

Dagen før dagen....

Nå er Rasmus ute på en siste runde, leverer planter til omsorgsfulle venner og skal finne en tyrker som kan gi han en sommerklipp. Jeg sitter og svetter med oppgaven, som jeg innser at jeg ikke kommer til å bli ferdig med uansett. Må nok regne med en kveld eller to i Rio, men det går nok bra.

I går kveld hadde vi en siste lille runde, akuttpils som vi kalte det, og smakte dermed norsk øl for siste gang på lenge. Koselig å se folk, rart å si hade når det er så lenge til vi sees igjen!

Men det blir ubeskrivelig bra å komme seg avgårde. Nå har vi begynt å finne frem det som skal med, hele spisestuebordet er fullt av medisiner, plaster, fjellklær og annet lurt. Når Rasmus kommer tilbake skal vi tømme de 3 soverommene som skal leies ut, og vaske kåken til framleia. Natta blir nok brukt på pakking, oppgave, Rasmus skal vel sende ut noen siste hilsner på mail, og organisere litt praktiske ting (...som å betille hotellrom til i morra i Madrid og til de første nettene i Rio...????!!!!?????!!!!!) og så er vi klare. Kl halv 11 i morra kommer Elin og Oline og henter oss - og så er det ingen vei tilbake!

Endelig kjenner jeg noe om ligner reisefeber - har ikke hatt tid til å kjenne etter før!
Gleder meg!

Stor klem til alle! Vi kommer til å savne dere, misunne dere melk og grovbrød, men ville nok ikke bytta for alt i verden....

....neste hilsen kommer nok fra et annet kontinent, og da har vi forhåpentligvis kalrt å bli litt solbrendte, og opplevd følelsen av å ha sand mellom tærne!

;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei og riktig god tur til dere to globentrottere! Misunner dere, men unner dere turen i fullt monn.

Håper dere får en deilige, spennende og innholdsrik tid. Skal nok følge med på bloggen. Ta vare på hverandre! Klem fra tante Ki

Unknown sa...

Hei dere to søte :o)
Første etappe ble ikke helt slik som du beskrev. Det var jo Rasmus og du som måtte hit til Bøler :o) Men det var jo veldig betryggende at dere kom dere til riktig tid til Gardemoen slik at dere rakk flyet videre.
Vi tenker på dere her på Bøler, og vi er ganngse sikre på at dere får en fantastisk tur. Deilig følelse å starte på noe nytt. Tutu-tata-teitei og goda ferd frà ellubellu :o) xxx!